banner



Ανδρουλακησ Κιναλ - Ανδρουλάκης: Να ξαναβάλουμε στην καρδιά του κόσμου τις / Στο δημοτικό αθλητικό και πνευματικό κέντρο ηρακλείου κρήτης ψήφισε λίγο πριν τις 10 το πρωί της κυριακής ο υποψήφιος πρόεδρος του κιναλ, .

Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων. Tην ηγεσία του κιναλ θα διεκδικήσουν την επόμενη κυριακή ο νίκος ανδρουλάκης και ο γιώργος παπανδρέου. Με καθαρό προβάδισμα ο ανδρουλάκης απέναντι στον παπανδρέου. Με παρακαταθήκη νίκης ο ευρωβουλευτής στον β΄γύρο απέναντι στον πρώην . Ένα μικρό πασοκ δεν μπαίνει σε τέτοια συζήτηση» τόνισε ο ν.

Ο νίκος ανδρουλάκης κατέκτησε την πρώτη θέση στον α' γύρο των εκλογών του κινήματος αλλαγής, και έστειλε για ακόμη μια φορά μήνυμα ενότητας . Φ. Î
Φ. Î"ΕΝΝΗΜÎ'ΤÎ' â€" Ν. Î'ΝÎ"ΡΟΥΛÎ'ΚΗΣ: Κούρασαν τον κόσμο τους from www.iapopsi.gr
Με καθαρό προβάδισμα ο ανδρουλάκης απέναντι στον παπανδρέου. Thetoc team published 06 δεκ . Ο νίκος ανδρουλάκης κατέκτησε την πρώτη θέση στον α' γύρο των εκλογών του κινήματος αλλαγής, και έστειλε για ακόμη μια φορά μήνυμα ενότητας . Με παρακαταθήκη νίκης ο ευρωβουλευτής στον β΄γύρο απέναντι στον πρώην . Ανακτήθηκε στις 8 ιανουαρίου 2020. Ένα μικρό πασοκ δεν μπαίνει σε τέτοια συζήτηση» τόνισε ο ν. Στο δημοτικό αθλητικό και πνευματικό κέντρο ηρακλείου κρήτης ψήφισε λίγο πριν τις 10 το πρωί της κυριακής ο υποψήφιος πρόεδρος του κιναλ, . Σε μια εκλογική διαδικασία που χαρακτηρίστηκε από την μεγάλη συμμετοχή .

Ανακτήθηκε στις 8 ιανουαρίου 2020.

Ένα μικρό πασοκ δεν μπαίνει σε τέτοια συζήτηση» τόνισε ο ν. Thetoc team published 06 δεκ . Ανακτήθηκε στις 8 ιανουαρίου 2020. Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων. Με παρακαταθήκη νίκης ο ευρωβουλευτής στον β΄γύρο απέναντι στον πρώην . Σε μια εκλογική διαδικασία που χαρακτηρίστηκε από την μεγάλη συμμετοχή . Με καθαρό προβάδισμα ο ανδρουλάκης απέναντι στον παπανδρέου. Στο δημοτικό αθλητικό και πνευματικό κέντρο ηρακλείου κρήτης ψήφισε λίγο πριν τις 10 το πρωί της κυριακής ο υποψήφιος πρόεδρος του κιναλ, . Νέα και ειδήσεις για τον νίκο ανδρουλάκη και την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κινήματος αλλαγής. Ο νίκος ανδρουλάκης κατέκτησε την πρώτη θέση στον α' γύρο των εκλογών του κινήματος αλλαγής, και έστειλε για ακόμη μια φορά μήνυμα ενότητας . Tην ηγεσία του κιναλ θα διεκδικήσουν την επόμενη κυριακή ο νίκος ανδρουλάκης και ο γιώργος παπανδρέου.

Ανακτήθηκε στις 8 ιανουαρίου 2020. Νέα και ειδήσεις για τον νίκο ανδρουλάκη και την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κινήματος αλλαγής. Ένα μικρό πασοκ δεν μπαίνει σε τέτοια συζήτηση» τόνισε ο ν. Σε μια εκλογική διαδικασία που χαρακτηρίστηκε από την μεγάλη συμμετοχή . Με παρακαταθήκη νίκης ο ευρωβουλευτής στον β΄γύρο απέναντι στον πρώην .

Με καθαρό προβάδισμα ο ανδρουλάκης απέναντι στον παπανδρέου. Î'νδρουλάκης: Να ξαναβάλουμε στην καρδιά του κόσμου τις
Î'νδρουλάκης: Να ξαναβάλουμε στην καρδιά του κόσμου τις from www.tromaktiko.gr
Στο δημοτικό αθλητικό και πνευματικό κέντρο ηρακλείου κρήτης ψήφισε λίγο πριν τις 10 το πρωί της κυριακής ο υποψήφιος πρόεδρος του κιναλ, . Tην ηγεσία του κιναλ θα διεκδικήσουν την επόμενη κυριακή ο νίκος ανδρουλάκης και ο γιώργος παπανδρέου. Ένα μικρό πασοκ δεν μπαίνει σε τέτοια συζήτηση» τόνισε ο ν. Με παρακαταθήκη νίκης ο ευρωβουλευτής στον β΄γύρο απέναντι στον πρώην . Νέα και ειδήσεις για τον νίκο ανδρουλάκη και την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κινήματος αλλαγής. Σε μια εκλογική διαδικασία που χαρακτηρίστηκε από την μεγάλη συμμετοχή . Thetoc team published 06 δεκ . Με καθαρό προβάδισμα ο ανδρουλάκης απέναντι στον παπανδρέου.

Thetoc team published 06 δεκ .

Ανακτήθηκε στις 8 ιανουαρίου 2020. Στο δημοτικό αθλητικό και πνευματικό κέντρο ηρακλείου κρήτης ψήφισε λίγο πριν τις 10 το πρωί της κυριακής ο υποψήφιος πρόεδρος του κιναλ, . Με παρακαταθήκη νίκης ο ευρωβουλευτής στον β΄γύρο απέναντι στον πρώην . Σε μια εκλογική διαδικασία που χαρακτηρίστηκε από την μεγάλη συμμετοχή . Thetoc team published 06 δεκ . Ο νίκος ανδρουλάκης κατέκτησε την πρώτη θέση στον α' γύρο των εκλογών του κινήματος αλλαγής, και έστειλε για ακόμη μια φορά μήνυμα ενότητας . Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων. Νέα και ειδήσεις για τον νίκο ανδρουλάκη και την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κινήματος αλλαγής. Tην ηγεσία του κιναλ θα διεκδικήσουν την επόμενη κυριακή ο νίκος ανδρουλάκης και ο γιώργος παπανδρέου. Ένα μικρό πασοκ δεν μπαίνει σε τέτοια συζήτηση» τόνισε ο ν. Με καθαρό προβάδισμα ο ανδρουλάκης απέναντι στον παπανδρέου.

Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων. Νέα και ειδήσεις για τον νίκο ανδρουλάκη και την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κινήματος αλλαγής. Με καθαρό προβάδισμα ο ανδρουλάκης απέναντι στον παπανδρέου. Ένα μικρό πασοκ δεν μπαίνει σε τέτοια συζήτηση» τόνισε ο ν. Με παρακαταθήκη νίκης ο ευρωβουλευτής στον β΄γύρο απέναντι στον πρώην .

Με καθαρό προβάδισμα ο ανδρουλάκης απέναντι στον παπανδρέου. Χανιά | Î'νδρουλάκης: «Κάθε ψήφος στο ΚΙΝÎ'Λ είναι ψήφος για
Χανιά | Î'νδρουλάκης: «Κάθε ψήφος στο ΚΙΝÎ'Λ είναι ψήφος για from www.zarpanews.gr
Ο νίκος ανδρουλάκης κατέκτησε την πρώτη θέση στον α' γύρο των εκλογών του κινήματος αλλαγής, και έστειλε για ακόμη μια φορά μήνυμα ενότητας . Ανακτήθηκε στις 8 ιανουαρίου 2020. Νέα και ειδήσεις για τον νίκο ανδρουλάκη και την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κινήματος αλλαγής. Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων. Ένα μικρό πασοκ δεν μπαίνει σε τέτοια συζήτηση» τόνισε ο ν. Tην ηγεσία του κιναλ θα διεκδικήσουν την επόμενη κυριακή ο νίκος ανδρουλάκης και ο γιώργος παπανδρέου. Thetoc team published 06 δεκ . Με καθαρό προβάδισμα ο ανδρουλάκης απέναντι στον παπανδρέου.

Tην ηγεσία του κιναλ θα διεκδικήσουν την επόμενη κυριακή ο νίκος ανδρουλάκης και ο γιώργος παπανδρέου.

Ο νίκος ανδρουλάκης κατέκτησε την πρώτη θέση στον α' γύρο των εκλογών του κινήματος αλλαγής, και έστειλε για ακόμη μια φορά μήνυμα ενότητας . Ανακτήθηκε στις 8 ιανουαρίου 2020. Στο δημοτικό αθλητικό και πνευματικό κέντρο ηρακλείου κρήτης ψήφισε λίγο πριν τις 10 το πρωί της κυριακής ο υποψήφιος πρόεδρος του κιναλ, . Σε μια εκλογική διαδικασία που χαρακτηρίστηκε από την μεγάλη συμμετοχή . Tην ηγεσία του κιναλ θα διεκδικήσουν την επόμενη κυριακή ο νίκος ανδρουλάκης και ο γιώργος παπανδρέου. Νέα και ειδήσεις για τον νίκο ανδρουλάκη και την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κινήματος αλλαγής. Με καθαρό προβάδισμα ο ανδρουλάκης απέναντι στον παπανδρέου. Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων. Thetoc team published 06 δεκ . Ένα μικρό πασοκ δεν μπαίνει σε τέτοια συζήτηση» τόνισε ο ν. Με παρακαταθήκη νίκης ο ευρωβουλευτής στον β΄γύρο απέναντι στον πρώην .

Ανδρουλακησ Κιναλ - Î'νδρουλάκης: Να ξαναβάλουμε στην καρδιά του κόσμου τις / Στο δημοτικό αθλητικό και πνευματικό κέντρο ηρακλείου κρήτης ψήφισε λίγο πριν τις 10 το πρωί της κυριακής ο υποψήφιος πρόεδρος του κιναλ, .. Με καθαρό προβάδισμα ο ανδρουλάκης απέναντι στον παπανδρέου. Νέα και ειδήσεις για τον νίκο ανδρουλάκη και την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κινήματος αλλαγής. Με παρακαταθήκη νίκης ο ευρωβουλευτής στον β΄γύρο απέναντι στον πρώην . Ο νίκος ανδρουλάκης κατέκτησε την πρώτη θέση στον α' γύρο των εκλογών του κινήματος αλλαγής, και έστειλε για ακόμη μια φορά μήνυμα ενότητας . Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων.

0 Response to "Ανδρουλακησ Κιναλ - Ανδρουλάκης: Να ξαναβάλουμε στην καρδιά του κόσμου τις / Στο δημοτικό αθλητικό και πνευματικό κέντρο ηρακλείου κρήτης ψήφισε λίγο πριν τις 10 το πρωί της κυριακής ο υποψήφιος πρόεδρος του κιναλ, ."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel